Selecteer een pagina

Onderweg

2025 Op reis

2025 Op reis

door | jun 14, 2022 | Onderweg | 0 Reacties

12 06 2022

We gaan een grote reis maken in 2025, het jaar dat ik 65 wordt en Miranda 59.

Mijn bestaande spaarrekening, ooit gebruikt om te sparen voor een reis naar China met mijn kinderen krijgt een nieuwe naam : Op Reis in 2025.

Waar kunnen we ons in vinden: een duurtijd van 2 a 3 weken, bij voorkeur een groepsreis, Azie, Safari in Afrika, Bali etc..

14 06 2022

Onderweg naar BasicFit liggen bij het oud papier van een reisbureua een paar luxe brochures. Dat is mijn kans. Al bladerend borrelen nieuwe bestemmingen en ideeën op. Een paar dagen verblijven in een tempel in Buthan, Verenigde Arabische Emiraten, Maledieven, Argentinië & Chili…

Waarom zouden we de reis niet in een paar kortere stukken opdelen. Starten in Dubai, wat ongeveer 6 uur vliegen is en dus halvewege naar het Oosten. Vandaar verder reisen naar Bali of Nepal of … wat opnieuw slechts 6 uur vliegen is. Zo vermijden we vluchten van 12 uur of langer.

En in plaats van de Maledieven, waar je opgesloten zit op je luxe eiland, denk ik toch, misschien beter een paar dagen op een vaste plaats in Bali waar je overal heen kunt.

En moet het wel een groepsreis zijn? We zijn geen van beide echte helden, maar goed voorbereid is er veel mogelijk. En we lezen allebei boeken over onderwerpen zoals ‘het leven begint buiten je comfort zone’ of ‘Hell Yeah of No’ en zo van die dingen. Dus waarom geen mix van beiden reisvormen, groep en samen, maar goed voorbereid en met een lokale gids waar mogelijk. Dat moet toch te doen zijn via internet etc…

Airbnb heeft supermooie betaalbare (?) voorstellen te over in Bali.

Dromen is plezant.